ilia_d написа:
А да сте слушали че става и без ръчна на кола с предно!Вкарваш малка предавка преди завоя даваш газ и точно на влизане в завоя риташ спирачката и понеже сте дали газ блокират само задните колела!Така ръцете са ви свободни да се концентрирате към управлението без да следите кога да пуснете ръчната!!
Благодаря колега че ме префразира явно не всички бяха разбрали какво искам да напиша.и не задължително да го натискате спирачката с левия крак.може газта и спирачката да се натиснат едновременно при някои коли само с десния крак,или ако сте над 4000rmp може да оставите газта и да ритнете веднъж спирачката и после пак газ.Аз никога не съм натискал с ляв крак спирачка(като изключим когато бях на 9 години и ме учиха да карам един кадет с автоматични скорости,левия крак на спирачката десния на газта и татко само се кара махни тоя ляв крак ще ти го вържа!!!
) иначе не мога да се сетя в Пазарджик хубав път за дрифт,в Пещера пътя към батак е идеален,а към свети Константин е доста стръмен и магаренцате не ми стигат за добро изпълнение и да стигат резервоара лесно се изпразва